×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

Ο Δήμος Πάτμου συμμετείχε στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2013

07 Jun 2013
1118 times

POSEIDONEIAjpgΟ Δήμος Πάτμου συμμετείχε στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2013 που πραγματοποιήθηκαν 28 και 29 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής στην αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας.

Τον εκθεσιακό χώρο του Δήμου υποστήριξαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελισσαίου Σάκης (Πρόεδρος ΔΗΛΙΤΑΠ) και ο κ. Γρύλλης Λάζαρος και συμπλήρωναν οι Τουριστικοί πράκτορες του νησιού και ο Πρόεδρος του σωματείου Λεμβούχων.POSEIDONIA2

Το περίπτερο που για φόντο είχε μια καταπληκτική φωτό προσφορά του συμπατριώτη μας Γιάννη Πασχαλίδη και βρισκόταν στο επίκεντρο της έκθεσης, επισκέφθηκαν ο αντιπρόεδρος της ROYAL CARRIBEAN John Tercek, ο Δήμαρχος Ροδίων κ. Κουσουρνάς, ο κ. Πουσσαίος από τις Κυκλάδες, ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Υψηλάντη, η υπεύθυνη της εταιρείας CTM κ. Παλάση και ο συνεργάτης της, ο εκπρόσωπος της εταιρείας SILVER SEAS καθώς και ο Πρόεδρος της εταιρείας που διαχειρίζεται τις λιμενικές εγκαταστάσεις στο MARMARIS και συζήτησε την δυνατότητα καθημερινής επικοινωνίας με καταμαράν χωρητικότητας 200 ατόμων.

Το περίπτερο μας επισκέφθηκε βέβαια ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστής Μουσουρούλης και συζήτησε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου για θέματα Ακτοπλοΐας και Κρουαζιέρας.

Κατά γενική ομολογία η παρουσία του Δήμου Πάτμου στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2013 ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών αλλά και επιχειρηματιών του κλάδου.

Για τον Δήμο Πάτμου

Αθανάσιος Ελισσαίου

πηγη: www.patmostimes.gr

 

Last modified on Friday, 07 June 2013 22:00
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε