×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

Θετικά αποτελέσματα από την συνάντηση Δημάρχου Λέρου με τον Υπουργό Υγείας & Θετική εξέλιξη με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων

22 Aug 2013
1062 times

dimarxos lerou - michalis kolias 12345Από την Αθήνα που βρίσκεται ο Δήμαρχος Λέρου, μας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις, και μάλιστα αποκλειστικές:

  • Μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας που ήθελαν να κρατάμε και τρίτο άτομο στο ΓΕΦ (Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) και συγκεκριμένα στο Ταμείο προκειμένου να γίνονται απρόσκοπτα οι συναλλαγές του κοινού.
  • Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Υγείας όπου τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, αυτό σημαίνει ότι κανείς ασθενής δεν μετακινηθεί και βέβαια δεν θα μπει στο καθεστώς της μετάταξης ή μετακίνησης ή διαθεσιμότητας κανενός υπαλλήλου όπως συμβαίνει σε άλλα Ψυχιατρικά Ιδρύματα, βέβαια το ίδιο ισχύει και το Νοσοκομείο μας.
  • Τέλος ο Υπουργός δεσμεύτηκε να παραχώρησή στον Δήμο όλες τις ανενεργές μονάδες του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου. Αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία για να μπορέσει ο Δήμος να επιτύχει τα σχέδια του περί Κέντρου αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Πραγματικά μπορεί να χαρακτηριστεί η επίσκεψη του Δημάρχου Λέρου, ως ιδιαίτερα επιτυχής από την άποψη ότι αναδεικνύεται σ" έναν πολιτικό που μπορεί κανείς να του δώσει το προσωνύμιο του «Αποτελεσματικού» και μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολή εποχή που ζούμε όλοι μας!

Πάντως, αναμφισβήτητα δεν προσπαθεί ο Δήμαρχος της Λέρου να συναντηθεί με τη «Τρόικα» για λύσει τα προβλήματα της Λέρου, όπως σε αλλοτινές εποχές κάποιοι έλεγαν ότι θα το επιχειρούσαν, προσπαθεί στο μέτρο του ανθρώπινου εφικτού να συναντιέται με εκείνους που πιστεύει ότι θα του έχουν χειροπιαστά αποτελέσματα και, μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα!

πηγή: e-leros.com

Last modified on Monday, 26 August 2013 18:29
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε