×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365
Print this page

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε την Κω

01 Nov 2014
1465 times

Διήμερη επίσκεψη στην Κω πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης.

 

Χθές το πρωί υποδέχθηκε τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου με τον οποίο συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στον Δήμο της Κω παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Κυρίτση, του Προέδρου της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. και του Γενικού Διευθυντή Εγκληματολογικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης για θέματα που έχουν να κάνουν με την μετεγκατάσταση των φυλακών της Κω και την εν γένει λειτουργία τους, το Κτηματολόγιο και το Πρωτοδικείο της Κω.

Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης επισκέφθηκε τις φυλακές της Κω και συνομίλησε με κρατούμενους για τις συνθήκες κράτησης των, το Πρωτοδικείο και την Εισαγγελία Κω.

Ο κ.  Υψηλάντης με την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Υπουργού στην Κω εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μετά από 30 χρόνια επισκέπτεται το νησί Υπουργός Δικαιοσύνης και ο οποίος δεσμεύτηκε να δώσει λύσεις στα περισσότερα από τα θέματα που του τέθηκαν, με σαφή χρονοδιαγράμματα. Καταδεικνύεται δε και με τον τρόπο αυτό το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά συνολικά για τα προβλήματα του νομού μας.

Ο Βουλευτής χθες το απόγευμα συμμετείχε στον αρχιερατικό εσπερινό των Αγίων Αναργύρων στην Καρδάμενα χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ.

Προηγουμένως ο Βουλευτής Δωδεκανήσου  κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη στην παρουσίαση των χορηγών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, παρουσία του Προέδρου κ. Πάνου Διακοφώτη, των μελών της ένωσης και εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών σωματείων της Κω. Στον χαιρετισμό που απεύθυνε συνεχάρη τους χορηγούς Blue Star και Vodafone για την στήριξη τους στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο καθώς επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Π.Σ.Δ. για την συστηματική εργασία που καταβάλλουν για την πρόοδο του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, ενώ επεσήμανε το γεγονός ότι και με παρέμβαση του προς την αθλητική πολιτική ηγεσία επετεύχθη μεγαλύτερη ενίσχυση των νησιωτικών ενώσεων σε σχέση με εκείνες της ηπειρωτικής χώρας.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κω με συναντήσεις που είχε με τοπικά κομματικά στελέχη, εκπροσώπους φορέων και πολίτες του νησιού.

 

 

Last modified on Saturday, 01 November 2014 23:24
Rate this item
(0 votes)

Latest from