Η Σίφνος στην 3η θέση των κορυφαίων νησιών της Ευρώπης με τα καλύτερα ξενοδοχεία!!!

Η γνωστή διαδικτυακή εταιρεία TRIVAGO (web site: www.trivago.gr) βάσει έρευνας που πραγματοποίησε, παρουσιάζει τη λίστα με τα νησιά της Ευρώπης που διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, βάσει της γνώμης των χρηστών της.

Σε αυτήν η Σίφνος καταλαμβάνει την 3η θέση στην Ευρώπη!!! Την πρώτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει το νησί Isle of Arran του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελώντας τον ένα από τους δύο προορισμούς της δεκάδας που δεν είναι ελληνικοί. Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι 10 κορυφαίοι προορισμοί της κατάταξης, ενώ συνολικά στα 50 κορυφαία ευρωπαϊκά νησιά τα 31 είναι ελληνικά.

 

2016 04 27 21 59 59

 

Σχετικά με το Reputation Ranking Index: Το trivago Reputation Ranking συγκεντρώνει τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως βάσει της φήμης τους, βασιζόμενο σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των κριτικών από τα booking sites που συνδέονται με την trivago. Στη συγκεκριμένη έρευνα, η κατάταξη αντιπροσωπεύει το μέσο όρο αξιολόγησης των καλύτερων ξενοδοχείων ανά τα ευρωπαϊκά νησιά. Για την κατάρτιση των αποτελεσμάτων λήφθηκαν υπόψη όλα τα νησιά με τουλάχιστον 30 ξενοδοχεία, με το λιγότερο 20 κριτικές το καθένα.
Ο Δήμαρχος Σίφνου &
Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Last modified on Wednesday, 27 April 2016 22:20
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε