Ξέχνα το ombre! Η νέα τάση στα μαλλιά λέγεται eclipting και πρέπει να την δοκιμάσεις!

04 Nov 2016

Νέα τάση στις βαφές των μαλλιών και ήδη τα πρώτα δείγμα από τη νέα τεχνική είναι εντυπωσιακά. Η νέα τάση λέγεται eclipting και ουσιαστικά πρόκειται για μια …αναβάθμιση του ombre!

Όπως εξηγεί ο master hair colorist David Adams στο Nylon, «το eclipting είναι μια τεχνική για να βάφεις τα μαλλιά, που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τις διαφορετικές τοποθετήσεις των σκιών και τους φωτός. Είναι κάτι σαν το contouring στο μακιγιάζ.

Φωτίζει διάφορες οπτικές του χτενίσματός σας με τη χρήση χρωμάτων που κάνουν αντίθεση έτσι ώστε να τονίσει ή να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου- αυτό σημαίνει βεβαίως ότι το eclipting style κάθε πελάτη είναι διαφορετικό».

Πώς γίνεται το Eclipting

Και συνεχίζει: «Όπως το contouring στο πρόσωπο φωτίζει και δημιουργεί περιγράμματα, έτσι και το eclipting δημιουργεί τις ίδιες εντυπώσεις με το χρώμα των μαλλιών. Η τεχνική αυτή λειτουργεί σε σχέση με το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα των ματιών, το σχήμα προσώπου και το κούρεμα, έστω να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Το επιθυμητό αποτέλεσμα, επομένως, μπορεί να έχει πολλές εκδοχές ανάλογα με το αν θέλετε να δείχνει πιο λεπτό το πρόσωπό σας, να τονίσετε τα μάτια σας ή να καλύψετε το πηγούνι που προεξέχει λίγο περισσότερο από το κανονικό.

Δες το video με τη διαδικασία:

 

 

Πηγή

Last modified on Friday, 04 November 2016 12:14
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε