×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365
Print this page

Δυναμική εμφάνιση κοινοπραξίας στη γραμμή Κω-Τουρκίας. Στις 20 Μαϊου ξεκινούν εκδρομές σε Πάτμο-Ρόδο-Νίσυρο-Σύμη

855a04818d9ff1ef1bde6240888ddc87 LΜε την υποστήριξη μικρών και μεγάλων τουριστικών γραφείων της Κω εκτός ελάχιστων που επέλεξαν να μεταφέρουν επιβάτες με τουρκικά πλοία, ξεκίνησαν εδώ και ένα μήνα τα δρομολόγια της κοινοπραξίας πλοιοκτητών από το Λιμάνι της Κω στο Λιμάνι του Bodrum ενώ στις 20 Μαΐου θα ακολουθήσουν οι πλόες σε Πάτμο, Ρόδο, Νίσυρο, Σύμη.


'' Με τα επτά πλοία και ένα αυτό της ΑΝΕΜ- αφού θα συμμετέχει και ο δήμος ( αυτές τις μέρες θα αποφασίσει για την αγορά πλοίου) - περνάμε δυναμικά στη γραμμή Κω-Τουρκίας αλλά και στους ημερήσιους πλόες στα γειτονικά νησιά..'' δήλωσε στην ΕΡΑ ο ένας εκ των τεσσάρων πλοιοκτητών Δημήτρης Χαματζόγλου.
''Με τη κοινοπραξία έχουμε πετύχει ευελιξία στο προγραμματισμό των δρομολογίων, αντί δηλ.να φεύγουν επτά πλοία με 20 επιβάτες θα ταξιδεύουν τρία πλοία με 200 επιβάτες, εξασφαλίζοντας έτσι οικονομία στο πετρέλαιο και λιγότερες φθορές . Το μόνο πρόβλημα είναι η απουσία αστυνομικής δύναμης στην αίθουσα Διαβατηρίων '' πρόσθεσε ο κ Χαματζόγλου.
'' Όσον αφορά στο ζήτημα της παράνομης διακίνησης επιβατών με τούρκικα πλοία από τη Κω στο Bodrum και πίσω,'' συμπλήρωσε '' το νομοθετικό πλαίσιο είναι σαφές, δικαίωμα για κυκλικούς πλόες έχουν μόνο ελληνικά πλοία και θα φροντίσουμε εφέτος τη περιφρούρηση του, ήδη νομικοί συνεργάτες μας ανέλαβαν το θέμα όπως και στη Ρόδο όπου ο εισαγγελέας ξεκινά έρευνα..''

πηγη: www.kosnews24.gr

 

Last modified on Wednesday, 15 May 2013 22:37
Rate this item
(0 votes)

Latest from

Related items