Με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Φώτη Κουρμούση, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μάνος Κόνσολας.
Συνάντηση με τον Πρέσβη της Βραζιλίας στην Αθήνα, Cesario Melantonio Neto, είχε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης.
Υπάρχουν, στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, 750 εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών, από φυσικές καταστροφές, επισήμανε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς, σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στις 16/8/2017.

Media

Επιστολή προς την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, κ. Κορίνα Κρέτσου για την στήριξη των πυρόπληκτων απέστειλε σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.
«Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ερίζουν πάνω στα καμένα τη στιγμή που μένουν αναξιοποίητα τα 750 εκατομμύρια ευρώ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης που είναι άμεσα διαθέσιμα για την αποζημίωση των πυρόπληκτων».
O Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς την Κυριακή 13/08/17 συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 73η Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, εκδηλώσεις τις οποίες τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.
Η παγκοσμιοποίηση διαλύει τα έθνη-κράτη, διαλύει τις παραδόσεις, διαλύει και πολτοποιεί τους λαούς, γιατί με αυτόν τον τρόπο διαλύει ταυτόχρονα τη δημοκρατία και μπορεί πιο εύκολα να καθιερώσει τις νεοφιλελεύθερες επιλογές, επισημαίνει με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βούτση, ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.
Επίσκεψη με νόημα στο ακριτικό Εθνικό φυλάκιο του Αγαθονησίου πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Αυγούστου ο Πρόεδρος του Kόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς.
Ανέκρουσε πρίμνα ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στο θέμα της επαναπροώθησης προσφύγων από την ΕΕ στην Ελλάδα, δικαιώνοντας τον Πρόεδρο του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτή, Καθηγητή Νότη Μαριά.
Κατά την παραμονή του στη Σάμο, χθες 2 Αυγούστου 2017 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς συναντήθηκε με φορείς προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα του νησιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε